Praktische informatie

Behandeling

Als je wilt, kun je eerst een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Na afloop bespreken we samen of er een behandeling gestart gaat worden. Je kunt deze kennismaking ook overslaan en direct beginnen met het behandeltraject.

Een behandeling bestaat uit meerdere sessies. In eerste instantie zal er een intake plaatsvinden. Daarin komt jouw persoonlijke situatie, je wensen en je hulpvraag aan bod. Op basis daarvan zal ik aangeven wat haptotherapie voor jou persoonlijk kan betekenen.
Elke sessie (consult) begint met een gesprek. Daarna zal ik je ervaringsoefeningen aanbieden en gaan we aan de slag op de behandelbank. Elke sessie kan weer een andere indeling hebben.

Kosten

De kosten voor haptotherapie zijn 87,- euro  per consult (per 1-1-2023 90,- euro). Een consult duurt een uur.
Als je besluit de behandeling te starten zal de eerste afspraak een uitgebreide intake zijn (60-75 minuten). Hiervoor zal 1 consult in rekening gebracht worden.
De factuur ontvang je achteraf via e-mail. Na betaling kun je deze factuur indienen bij je zorgverzekeraar.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie of een gedeelte hiervan. Gezien mijn kwaliteitskeurmerk en registratie bij de beroepsvereniging VVH komen ook de consulten in mijn praktijk hiervoor in aanmerking.
Voor concrete informatie en de precieze vergoeding verwijs ik je graag door naar jouw eigen zorgverzekeraar. Of kijk even op de vergoedingenlijst van de VVH.

AGB code praktijk: 90062711 KVK: 63678233

Ik ben aangesloten bij de Klachtprocedure VVH

De privacyverklaring krijgt u via de mail bij het maken van een eerste afspraak. Deze ligt ook ter inzage in de wachtkamer.

Je kunt zelf contact opnemen met mij, je hoeft geen verwijskaart te hebben van je huisarts. Natuurlijk kan overleggen met je huisarts, je psycholoog of maatschappelijk werker, je helpen beslissen of haptotherapie de juiste therapie voor jou is.
Ik ben aangesloten bij de vereniging voor haptotherapeuten onder lidnummer 771A, waardoor ik vergoed word door de meeste zorgverzekeraars.
Voor meer informatie over haptotherapie verwijs ik graag naar de website van onze beroepsvereniging.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem contact met mij op via onderstaande buttons.

Nieuwe locatie

Poirterslaan 29, 5611 LA Eindhoven