Mijn visie

Ik ben Carolien Bazelmans, 45 jaar. Haptotherapeut en fysiotherapeut uit een passie om mensen te helpen zich vrij te voelen en te bewegen. Via de fysiotherapie ben ik in aanraking gekomen met haptotherapie. In eerste instantie voor mijzelf en later voor mijn cliënten. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat de samenwerking tussen lichaam en hoofd van groot belang is op weg naar persoonlijk geluk. Die samenwerking zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel kunt zitten.

Met haptotherapie heb ik een therapievorm gevonden die dat evenwicht tussen hoofd en lichaam weer in balans kan brengen. Zodat je weer in contact kunt komen met je gevoel. Met jezelf dus eigenlijk. Niet het gevoel in je hoofd maar echt in je lichaam. Want wanneer er écht contact ontstaat, verschijnt er weer een glimlach die voelbaar is van je tenen tot aan je kruin. Die nieuwe balans geeft je de vrijheid om je eigen pad (weer) te bewandelen. Vrij van destructieve gedachten en vrij van oude patronen. Jouw leven is van jou.

Meer over haptotherapie
Natuurlijk kun je googelen op haptotherapie of haptonomie. Wil je nog meer weten, dan kan ik onderstaande boeken van harte aanbevelen:
‘Het lichaam als verhaal’ Dieuwke Talma. ISBN: 9789047200925
‘Met mijn ziel onder de arm’ R. Fiddelaers-Jaspers. ISBN: 9789077179000
‘Haptotherapie’ E. Plooij. ISBN: 9789026522758